Eşref Gani / Eşref Ganî bû serokkomarê nû yê Afganistanê | Ronahi TV - 15 mayıs 2018, 15:07 0 yorum.

Eşref Gani / Eşref Ganî bû serokkomarê nû yê Afganistanê | Ronahi TV - 15 mayıs 2018, 15:07 0 yorum.. Son dakika eşref gani haberleri ve eşref gani haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Eşref gani yeniden afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Ile ilgili 13 adet etiketli haber bulunmuştur. Eşref gani ayrıca, taliban'a afgan pasaportları sunmaya ve onlarla bir barış anlaşması imzalama girişimi olarak onları afganistan'da meşru bir siyasi grup olarak tanımaya istekli olduğunu söyledi. Afganistan devlet başkanı eşref gani, kabil ile taliban arasındaki görüşmeleri yeniden başlatmak üzere uluslararası bir konferans için yeni bir barış…

Afganistan cumhurbaşkanı gani, yardımcısı dostum ile görüştü. Eşref gani ile ilgili 2 haber listeleniyor. Yabancılar ülkeden kaçıyor, eşref gani ise konutuna çekiliyor. Nuristani ayrıca, oyların yüzde 39,52'sini alan mevcut i̇cra kurulu başkanı. Eşref gani ahmedzay , afgan politikacı, ekonomist ve antropolog.

Eşref Gani, ulusal birlik hükümeti için kapıları açık bıraktı
Eşref Gani, ulusal birlik hükümeti için kapıları açık bıraktı from cdn.iha.com.tr
30 temmuz 2018, 21:24 0 yorum. Afganistan cumhurbaşkanı gani'nin seçim mitingine intihar saldırısı. Yabancılar ülkeden kaçıyor, eşref gani ise konutuna çekiliyor. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin abd ile taliban arasında varılan anlaşma sonucu aldığı taliban mahkumlarının serbest bırakılması kararı. Afganistan'ın hamid karzai'den sonraki devlet başkanı eşref gani ahmedzay, 1949 yılında afganistan'ın logar kentinde doğdu. Afganistan'da eşref gani cumhurbaşkanı seçildi. Eşref gani ayrıca, taliban'a afgan pasaportları sunmaya ve onlarla bir barış anlaşması imzalama girişimi olarak onları afganistan'da meşru bir siyasi grup olarak tanımaya istekli olduğunu söyledi. Eşref gani hakkında detaylı bilgi, son dakika eşref gani haberleri ve sıcak gelişmeler timeturk.com'da.

Ile ilgili 13 adet etiketli haber bulunmuştur.

İşte o anlar 12:30 20.07.2021. Eşref gani | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Eşref gani, taliban üyesi mahkumların serbest bırakılmasını kabul etti. En çok okunan haberler clear_all. Son dakika eşref gani haberleri ve eşref gani haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Genellikle eşref gani olarak for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for eşref gani ahmedzay. Şu anda abd eliyle yapılan çekilmeyle birlikte taliban açıkça kendi terör rejimini ilan etmeye başladı. Eşref gani ile ilgili 2 haber listeleniyor. Eşref gani ahmedzay , afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. Afganistan cumhurbaşkanı gani'nin seçim mitingine intihar saldırısı. Birçok kişi gani hakkında bilgi edinmek istiyor. Toplam 214 eşref gani haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır.

Nuristani ayrıca, oyların yüzde 39,52'sini alan mevcut i̇cra kurulu başkanı. Cumhurbaşkanı eşref gani, basına yaptığı açıklamada, taliban elinde esir bulunan, kabil'deki amerikan üniversitesi iki hocasının serbest kalması karşılığında şartlı olarak hakkani örgütü. Eşref gani ahmedzay , afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. Eşref gani kimdir, hayatı ve biyografisi. İşte o anlar 12:30 20.07.2021.

Ajanslar duyurdu: Eşref Gani ülkeden ayrıldı
Ajanslar duyurdu: Eşref Gani ülkeden ayrıldı from img3.aksam.com.tr
Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin abd ile taliban arasında varılan anlaşma sonucu aldığı taliban mahkumlarının serbest bırakılması kararı. Haberler / poli̇ti̇ka erdoğan'dan eşref gani'ye taziye mesajı cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan'daki patlamada hayatını kaybedenler için cumhurbaşkanı eşref gani'yi arayarak. Toplam 214 eşref gani haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Yabancılar ülkeden kaçıyor, eşref gani ise konutuna çekiliyor. Afganistan'ın hamid karzai'den sonraki devlet başkanı eşref gani ahmedzay, 1949 yılında afganistan'ın logar kentinde doğdu. Ile ilgili 13 adet etiketli haber bulunmuştur. Son dakika eşref gani haberleri ve eşref gani haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Birçok kişi gani hakkında bilgi edinmek istiyor.

Bayram namazı esnasında roketli saldırı!

Şu anda abd eliyle yapılan çekilmeyle birlikte taliban açıkça kendi terör rejimini ilan etmeye başladı. Afganistan'da eşref gani cumhurbaşkanı seçildi. Yabancılar ülkeden kaçıyor, eşref gani ise konutuna çekiliyor. Eşref gani ahmedzay , afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. Başkan recep tayyip erdoğan, endonezya cumhurbaşkanı joko widodo ve afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefonda bayramlaştı. Eşref gani haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Eşref gani, taliban üyesi mahkumların serbest bırakılmasını kabul etti. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. En son eşref gani ahmedzai haberleri anında burada. Afganistan bağımsız seçim komisyonu, kesin olmayan sonuçlara göre, eşref gani'nin yeniden cumhurbaşkanlığına seçildiğini. Bayram namazı esnasında roketli saldırı! Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin abd ile taliban arasında varılan anlaşma sonucu aldığı taliban mahkumlarının serbest bırakılması kararı. İşte o anlar 12:30 20.07.2021.

Afganistan cumhurbaşkanı gani'nin seçim mitingine intihar saldırısı. Toplam 214 eşref gani haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Afganistan seçim komisyonu beş ay önceki seçimlere ilişkin nihai kararını açıklayarak cumhurbaşkanı eşref gani'nin göreve yeniden seçildiğini duyurdu. Genellikle eşref gani olarak for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for eşref gani ahmedzay. Bayram namazı esnasında roketli saldırı!

Afganistan'da Eşref Gani yeniden cumhurbaşkanı seçildi - Haber
Afganistan'da Eşref Gani yeniden cumhurbaşkanı seçildi - Haber from foto.haberler.com
Bayram namazı esnasında roketli saldırı! Afganistan cumhurbaşkanı gani'nin seçim mitingine intihar saldırısı. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. İşte o anlar 12:30 20.07.2021. Eşref gani | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Haberler / poli̇ti̇ka erdoğan'dan eşref gani'ye taziye mesajı cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan'daki patlamada hayatını kaybedenler için cumhurbaşkanı eşref gani'yi arayarak. Eşref gani ile ilgili 2 haber listeleniyor.

Nuristani, cumhurbaşkanı eşref gani'nin oyların yüzde 50,64'ünü alarak yeniden cumhurbaşkanı seçildiğini kaydetti.

Eşref gani haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Afganistan cumhurbaşkanı gani'nin seçim mitingine intihar saldırısı. Genellikle eşref gani olarak for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for eşref gani ahmedzay. En çok okunan haberler clear_all. Eşref gani ahmedzay , afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. Afganistan cumhurbaşkanı gani, yardımcısı dostum ile görüştü. Eşref gani haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin abd ile taliban arasında varılan anlaşma sonucu aldığı taliban mahkumlarının serbest bırakılması kararı. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Bayram namazı esnasında roketli saldırı! Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Şu anda abd eliyle yapılan çekilmeyle birlikte taliban açıkça kendi terör rejimini ilan etmeye başladı. Yabancılar ülkeden kaçıyor, eşref gani ise konutuna çekiliyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama